Kunjungan YB Drs. Zainuddin B. Awg Hamat ke Kuching, Sarawak

Khamis (10 Nov) - PAS Sarawak kawasan Kuching bertuah kerana dapat membuat liqa' fiqri bersama exco Kerajaan Negeri Kelantan ADUN kawasan Limbongan iaitu YB Drs. Zainuddin B. Awg Hamat.

Liqa' fiqri tersebut dihadiri seramai 20 orang yang terdiri daripada pimpinan PAS Sarawak iaitu Pesuruhjaya PAS Negeri Sarawak, Ustaz Osman Mustafa, Pemuda PAS kawasan Kuching serta ahli usrah kawasan Petra Jaya. Kedatangan YB Drs. Zainuddin adalah bersempena dengan seminar PEMADAM yang diadakan di kuching. Beliau merupakan pengerusi PEMADAM bagi Negeri Kelantan.

Di dalam liqa' tersebut, beliau berkongsi pengalamannya sebagai seorang pejuang PAS dan wakil rakyat. Beliau juga memberi tazkirah ringkas tetapi padat dan bermanfaat.

Videosarawak

Nashar won't tell on Sarawak surpriseGobalakrishan dilarang memasuki SarawakKey locations in the Sarawak CorridorSarawak terMISKIN:Anwar IbrahimBekas Timb Ketua Menteri Sarawak berkempen Untuk PRPENAN DIPINGGIR DI SARAWAKProgaram PAS Miri bersama Dewan Pemuda PAS Sarawak

LAWATAN KERJA AMAL PUSAT KE SARAWAK 15


WEB TV PAS


Makluman Siaran Langsung Terdekat

  • Sidang Dewan Rakyat (waktu siaran jam 10.00 pagi) menerusi WebTV MPPAS.


WebTV (Auto Channel)

Jika anda tidak dapat menonton siaran ini, sila muat turun & install plug-in P2P TV
di sini

P2P TV hanya boleh dilayari dengan menggunakan Internet Explorer dengan syarat port 3502, 5000 - 6000 dibuka di firewall.
Dewan Pemuda PAS Negeri Sarawak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil adha. Dengan harapan segala amal dan korban yang dilakukan sebelum atau yang akan datang diterima oleh Allah dan di balas dengan keredhaanNya.

iklan

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 . |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.