Undilah Lagi BN. Padan Muka Melayu.

leh: mazwandi

"Terima kasih bn kerana kamu mengajar rakyatnya menonton video lucah. Terima kasih juga kepada bn kerana kamu, rakyat sudah diajar untuk membiasakan diri dengan benda lucah. Terima kasih lagi kepada bn kerana kamu semua sudah mengajar kepada rakyat agar pandai menipu, memfitnah, berbohong, memburuk dan menghina orang lain.

Padan muka Melayu.

Terima kasih kepada orang Melayu yang masih lagi mengundi bn. Terima kasih orang Melayu kerana kamu, pemimpin bn kamu dengan selamba menggalakkan orang melayu menonton cerita lucah. Terima kasih lagi kepada orang Melayu kerana kamu, bn suka sangat buat benda haram menuduh orang meliwat dan zina. Bukan setakat menuduh, malah memaksa orang mempercayai penipuan si bn haram itu.

Padan muka Melayu.

Kepada rakyat Malaysia dan orang Melayu, undilah lagi bn umno apco agar seluruh rakyat Malaysia terutama orang Melayu dibiasakan untuk menonton filem lucah, memfitnah, berbohong, menipu,memburuk dan menghina orang lain hanya semata-mata kita tidak suka kepadanya. Undilah lagi bn agar Malaysia akan terus dirosakkan dari segi ekonomi, sosial dan kehidupan keseluruhannya. Undilah bn,....agar nanti boleh hamba sebut kepada kamu semua orang Melayu,.. "Padan Muka Melayu!".
Nak baca kutukan pada umnoapco lagi, layari http://ibnmustaffa.blogspot.com/

Tiada ulasan:

iklan

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 . |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.